Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση Πολιτάκη Κ&Ε ΟΕ δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του εμπορίου ειδών ταπετσαρίας αυτοκινήτου, ταπετσαρίας επίπλου, όπως αφρολέξ, δερματίνες και υφάσματα, στο χώρο του εμπορίου ειδών ραπτικής, αλλά και στα είδη τεντοποιίας.

Παράλληλα, διαθέτει εξειδικευμένα εμπορεύματα σε κάθε κατηγορία που δραστηριοποιείται. Μέσα από μια μεγάλη συλλογή, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε ότι ταιριάζει στο δικό σας χώρο, με γνώμονα τις προτιμήσεις σας. 


Συνεργάτες

Επιλογές

Κωδικοί


Η φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε στον πελάτη ποιοτικά εμπορεύματα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς και ενημερωνόμαστε συνέχεια για καινούρια προϊόντα, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε ότι μας ζητήσετε. 


Σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης

Σήμερα, η εταιρεία Πολιτάκη Κ&Ε ΟΕ, με πολυετή πείρα, θεμελιώνει δυναμικά τη θέση της στο χώρο του εμπορίου χάρη της δική σας προτίμησης.


Σας ευχαριστούμε!


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;


Περιηγηθείτε στο eshop μας για να επιλέξετε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας σχετικά με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ