Το ιστορικό μας

70 χρόνια Πολιτάκη - 70 χρόνια επιτυχίας

Η επιχείρηση Πολιτάκη Κ&Ε Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης στο εμπόριο ειδών ταπετσαρίας αυτοκινήτων και επίπλων, καθώς και στα είδη τεντοποιίας και ραπτικής.


  • 1949

    Ίδρυση

    Η ίδρυση

    Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1949 στην οδό Αγίου Μηνά 18, στο κέντρο της πόλης, από τον Χαρίλαο Πολιτάκη, παππού των σημερινών ιδιοκτητών.

  • 1984

    Νέος χώρος

    Νέος χώρος

    Το 1984 λόγω κυκλοφοριακού φόρτου του κέντρου του Ηρακλείου και στενότητας του χώρου, μετακόμισε στην οδό Μίνωος 77 στο προάστιο της Θερίσσου.

  • 2003

    Επόμενη γενιά

    Η επόμενη γενιά

    Το 2003 έγινε ένα μεγάλο βήμα προς την ανάπτυξη. Η επιχείρηση μεταβιβάστηκε από τον Δημήτρη και την Ευφροσύνη Πολιτάκη στις κόρες τους Ειρήνη και Καλλιόπη, σε νέο κτίριο στην οδό Παύλου Μελά 63 στα όρια Θερίσσου και Δειλινών Ηρακλείου.

  • 2015

    Ανάπτυξη

    Ανάπτυξη

    Οι αυξανόμενες όμως απαιτήσεις της αγοράς οδήγησαν, το 2015, σε επέκταση του υπάρχοντος καταστήματος με ανέγερση νέου κτιρίου δίπλα στο αρχικό. Παράλληλα, η επιχείρηση ανέπτυξε και την βιοτεχνική της δραστηριότητα στις θερμοκολλήσεις πλαστικών τεντών με τελευταίου τύπου μηχανήματα.

Με όλη αυτή την προσπάθεια και με το έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε, ευελπιστούμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας μας σε όλη την Κρήτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ